Ας μαγειρέψουμε
• Μαρινάρετε το χοιρινό καρέ σε άλμη για 12 ώρες (στο ψυγείο). • Στεγνώνετε και πασπαλίζετε με το μπαχάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. • Αλείφετε με την μουστάρδα και περιχύνετε με πετιμέζι. Ρίχνετε στο ταψί το κρασί και το ελαιόλαδο. • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει (περίπου ½ ώρα). Χαμηλώνετε στους 180 βαθμούς Κελσίου και ψήνετε για 1 ώρα. • Κατά την διάρκεια του ψησίματος το περιχύνετε τακτικά με τα υγρά του ταψιού. • Τοποθετείτε δίπλα στο καρέ τα λαχανικά, τα ανακατεύετε με τα υγρά του ταψιού, τα αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για 40 λεπτά. • Μεταφέρετε το χοιρινό καρέ σε ξύλο κοπής και το κόβετε σε μερίδες. • Σε κατσαρολάκι δένετε τα υγρά του ταψιού σε σάλτσα προσθέτοντας λίγο νερό με κορν φλάουρ. • Σερβίρετε το χοιρινό με τα λαχανικά και την σάλτσα.