PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/hda/h56/8985159467038.jpg?buildNumber=2 κουτιά γάλα καρύδας (400 γρ. το καθένα)4 κεδροκούκουτσατα σποράκια από 4 καρδάμωμα1 ξυλάκι κανέλας1 λοβός φρέσκιας βανίλιας (τον χαράζουμε κατά μήκος στη μέση με ένα μαχαίρι και παίρνουμε τα σπόρια) ή 1 κουτάκι βανιλίνη200 γρ. ζάχαρη1 - 2 ώριμα μάνγκο, καθαρισμέναλίγο ηλιέλαιο, για το λάδωμα του σκεύουςχυμός από 1/2 λάιμαποξηραμένης καρύδας4 κ.σ. άγαρ-άγαραποξηραμένο φρούτο του πάθους (ή άλλο εξωτικό φρούτο που μας αρέσει), ψιλοκομμένοφύλλα φρέσκιας μέντας