Εύκολη γκρανόλα σε μπάρες
από PANDESPANI
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
4 στα 5Κλασική
Άλλη
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 24 μερίδες
- 2 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1 φλυτζάνι αμύγδαλα ανάλατα
- 3 κουτ. σούπας κουβερτούρα σε σταγόνες
- 1/2 φλυτζάνι φυστικοβούτυρο
- 2/3 φλυτζάνι μέλι ΑΒ Άνθη Κωνοφόρα Θυμάρι (συσκ. 450 γρ)
- 2 φλυτζάνια νιφάδες βρώμης
- 200 γρ ξανθιές σταφίδες
- 3 κουτ. γλυκού σουσάμι μαύρο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064499
7102084
7076023
7083583
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
1. Σε μικρό κατσαρολάκι ή μπρίκι, ζεσταίνουμε το μέλι με το φυστικοβούτυρο για να ρευστοποιηθούν. Εναλλακτικά, τα λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 20’’.
2. Βάζουμε τις σταφίδες στο μίξερ και τις κάνουμε πολτό.
3. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα γουδί και τα σπάμε σε χοντρά κομμάτια.
4. Σε μπολ, βάζουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά για να ομογενοποιηθούν.
5. Αδειάζουμε το μίγμα σε ταψάκι (20 X 20 cm ή 18 Χ 22 cm) ή σε φόρμα κέικ, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα ή διπλή διάφανη μεμβράνη, η οποία περισσεύει γύρω-γύρω . Πιέζουμε το μίγμα για να μην υπάρχουν κενά.
6. Καλύπτουμε με τη λαδόκολλα που περισσεύει και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.
7. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε κάθετα στα 12 και οριζόντια στα
2.
8. Οι μπάρες είναι έτοιμες και μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο.
PANDESPANI http://www.pandespani.com/
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Άλλη
Γλυκό
Καλοκαίρι
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064499
7102084
7076023
7083583
Για δες 4 ακόμη προϊόντα