Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα μυρωδικά με τα κρεμμυδάκια, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι μέχρι να γίνουν πολτός.Αδειάζουμε τον πολτό σε ένα μπολ και προσθέτουμε σιγά σιγά τη φρυγανιά ανακατεύοντας παράλληλα με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις φέτες ψαριού και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Απλώνουμε πάνω σε κάθε φέτα μια στρώση από το μείγμα της κρούστας πιέζοντας ελαφρώς με την παλάμη μας.Ψήνουμε τα ψάρια για περίπου 30 λεπτά και σερβίρουμε με σαλάτα ή βραστά λαχανικά.