Ab logo
  • Γίδα στη γάστρα

Γίδα στη γάστρα

από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

>60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

3 στα 5
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Γίδα στη γάστρα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 1,5 κιλά γίδα
  • 6 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 φυλλαράκια δάφνης
  • 4 ψιλοκομμένα καρότα
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΛΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Δυόσμος Σκαφάκι  25 gr
    25 γρ
    59,6 Ε/ κιλ
    €1,49
  • Ας μαγειρέψουμε

    Aλατοπιπερώνουμε τη γίδα, τη βάζουμε στη γάστρα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Pίχνουμε 5 ποτήρια νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 2-3 ώρες περίπου στο φούρνο στους 150-200°C.   Σημείωση Aν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο γρήγορα νεροβράζουμε τη γίδα για περίπου 30 λεπτά.
    Αξιολόγηση
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Ελληνική
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Μεσημεριανό
    Όλες οι εποχές
    Κυρίως πιάτο
    • Γίδα στη γάστρα

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΛΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Δυόσμος Σκαφάκι  25 gr
    25 γρ
    59,6 Ε/ κιλ
    €1,49