Gingerbread Latte και Μπισκότα
από τη Food blogger Funky Cook
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Αξιολόγηση
4 στα 5Κλασική
Πρωινό
Άλλο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1/4 κουτ. γλυκού Μοσχοκάρυδο
- 1/4 κουτ. γλυκού Kανέλα σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Μοσχοκάρυδο σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Γαρίφαλο σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Mπαχάρι σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού Tζίντζερ σκόνη
- 1000 ml NOYNOY Family Πλήρες
- 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 130 g Bούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 κουτ. γλυκού Γαρίφαλο σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού Mπαχάρι σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού Tζίντζερ σκόνη
- 1 Aυγό
- 75 g Mελάσα
- 75 g Mαύρη μαλακή ζάχαρη
- 280 Aλεύρι μαλακό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7234481
7087510
7308770
7083514
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Για τα μπισκότα Gingerbread: Στο μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη μελάσα και το αυγό, τα μπαχαρικά και τέλος το αλεύρι και τη σόδα κοσκινισμένα. Πλάθουμε ομοιόμορφα, τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί μπισκότα και ψήνουμε στους 180ο C για 10 λεπτά. Για το Latte: Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με τα μπαχαρικά, αποσύρουμε, προσθέτουμε τη μελάσα και χτυπάμε στο μπλέντερ. Μεταφέρουμε το latte σε μεγάλες κούπες, προσθέτουμε κρύο αφρόγαλα και σερβίρουμε μαζί με τα μπισκότα.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7234481
7087510
7308770
7083514
Για δες 4 ακόμη προϊόντα