Ας μαγειρέψουμε
Τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα τη ζάχαρη, την κρέμα και τη γλυκόζη και βράζουμε μέχρι τους 118ºC, έτσι ώστε να στέκεται μία σταγόνα καραμέλας όταν την αδειάζουμε σε ένα πιάτο, δηλαδή να είναι αρκετά σφικτή. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε έως ότου η σοκολάτα λιώσει. Απλώνουμε σε μία λαδόκολλα σε πάχος 1 εκ., αφήνουμε για αρκετές ώρες να παγώσει και να σφίξει και κόβουμε σε μικρά ομοιόμορφα μπαστουνάκια. Για καλύτερο φορμάρισμα μπορούμε να το βάλουμε σε ένα τετράγωνο τσέρκι ή σε φόρμες σιλικόνης.