Ας μαγειρέψουμε
Κόβετε το κρέας σε μερίδες. Πλένετε και στεγνώνετε τις μερίδες κρέατος σε χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μερίδες κρέατος. Όταν ροδίσουν προσθέτετε το κρεμμύδι και το μισό άνηθο και σοτάρετε για 10 λεπτά μαζί με το κρέας. Σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε λίγο νερό και σιγοβράζετε το κρέας για, περίπου, 1½ ώρα σε σκεπασμένη κατσαρόλα. Κατά διαστήματα ελέγχετε για νερό, ώστε να μην κολλήσει το φαγητό. Στο μεταξύ καθαρίζετε το σταμναγκάθι. Κόβετε τις άκρες στη ρίζα και βγάζετε τα ξερά φυλλαράκια, αν υπάρχουν. Ξεπλένετε το σταμναγκάθι 3-4 φορές σε νερό και την τελευταία αφήνετε μέσα τα χόρτα, μαζί με λίγο ξίδι για 30 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τον υπόλοιπο άνηθο. Προσθέτετε και τα χόρτα στην κατσαρόλα και τα ανακατεύετε προσεκτικά με το κρέας. Προσθέτετε λίγο νερό και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα. Προσοχή να μη λιώσουν. Για το αλευρολέμονο: Χτυπάτε μέσα σε ένα μπολ το κορν φλάουρ μαζί με το ζωμό από την κατσαρόλα και το χυμό του λεμονιού. Ρίχνετε το αλευρολέμονο στην κατσαρόλα και την ανακινείτε από τα χερούλια για να πάει παντού. Αφήνετε το φαγητό σε πολύ χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Tip: Το μαγείρεμα στην κατσαρόλα κρατάει το κρέας τρυφερό. Αν προτιμάτε, όμως, το φούρνο, πρέπει να προσέχετε να έχει πάντα νερό το ταψί για να μην στεγνώσει το κρέας στο ψήσιμο. Όσο για τα χόρτα, θα τα βράσετε και θα τα σοτάρετε στην κατσαρόλα και ακολούθως, θα τα σερβίρετε με το κρέας.