facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚέικ με Βατόμουρα και Γιαούρτι
Ab logo
  • Κέικ με Βατόμουρα και Γιαούρτι
Κέικ με Βατόμουρα και Γιαούρτι

Κέικ με Βατόμουρα και Γιαούρτι

από τη Food blogger Funky Cook
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

8 μερίδες
  • 160 g NOYNOY Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 g Γιαούρτι ΕΚΛΕΚΤΟ ΝΟΥΝΟΥ
  • 200 g Βατόμουρα
  • 260 g Αλεύρι φαρίνα
  • 240 g Ζάχαρη
  • 6 τμχ Αυγά
  • Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 1 g NOYNOY Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κουτ. Σούπας Γιαούρτι ΕΚΛΕΚΤΟ ΝΟΥΝΟΥ
  • 150 g Ζάχαρη άχνη
  • 160 g NOYNOY Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 g Γιαούρτι ΕΚΛΕΚΤΟ ΝΟΥΝΟΥ
  • 200 g Βατόμουρα
  • 260 g Αλεύρι φαρίνα
  • 240 g Ζάχαρη
  • 6 τμχ Αυγά
  • Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 1 g NOYNOY Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κουτ. Σούπας Γιαούρτι ΕΚΛΕΚΤΟ ΝΟΥΝΟΥ
  • 150 g Ζάχαρη άχνη

Ας μαγειρέψουμε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Στο μίξερ αφρατεύουμε το βούτυρο για 2 λεπτά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά και κατόπιν προσθέτουμε τ΄αυγά, ένα τη φορά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ξύσμα, το χυμό , το αλάτι και το μισό αλεύρι. Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε τα βατόμουρα και το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν σε ένα μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα για κέικ, ψήνουμε για 50 λεπτά και αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά. Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα, αλείφουμε το κέικ και απολαμβάνουμε.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο