• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN
Aνακοίνωση: Είμαστε εδώ για εσάς, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε.  Μάθετε περισσότερα
Επιστροφή

Κέικ με Βατόμουρα και Γιαούρτι

από τη Food blogger Funky Cook

Εύκολη
Χαμηλό
Από 30’ έως 60’

Ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας

Παρουσιάστηκε σφάλμα

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή

  • Είδος πιάτου: Άλλο
  • Κουζίνα: Ελληνική Παραδοσιακή
  • Διατροφή: Κλασική
  • Γεύμα: Πρωινό
  • Περίσταση: Πρωινό

Αποστολή αυτής της συνταγής

Κέικ με Βατόμουρα και Γιαούρτι
Εύκολη
Χαμηλό
Από 30’ έως 60’

Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να συνεχίσετε (*)

Συστατικά

- 8 Μερίδες +
  • 160 g NOYNOY Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 g Γιαούρτι ΕΚΛΕΚΤΟ ΝΟΥΝΟΥ
  • 200 g Βατόμουρα
  • 260 g Αλεύρι φαρίνα
  • 240 g Ζάχαρη
  • 6 τμχ Αυγά
  • Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 1 g NOYNOY Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κουτ. Σούπας Γιαούρτι ΕΚΛΕΚΤΟ ΝΟΥΝΟΥ
  • 150 g Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Στο μίξερ αφρατεύουμε το βούτυρο για 2 λεπτά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά και κατόπιν προσθέτουμε τ΄αυγά, ένα τη φορά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ξύσμα, το χυμό , το αλάτι και το μισό αλεύρι. Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε τα βατόμουρα και το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν σε ένα μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα για κέικ, ψήνουμε για 50 λεπτά και αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά. Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα, αλείφουμε το κέικ και απολαμβάνουμε.

Πρόσφατες συνταγές

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα