Κρητική παντζαροσαλάτα με ξινομυζήθρα και dressing γιαουρτιού με καρύδια
PT15M8 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h48/h28/8904638955550.jpg?buildNumber=500 γρ. βρασμένα παντζάρια50 g καρύδια (για το σερβίρισμα)100 g φέτα σε κύβους (για το σερβίρισμα)λευκό πιπέρι φρεσκοτριμμένοαλάτι1 κουτ. γλυκού τζίντζερ φρεσκοτριμμένο25 ml ml μπαλσάμικο λευκό40 ml ml ελαιόλαδο200 ml χυμοί πορτοκαλιών100 g γιαούρτι (απλό, όχι στραγγιστό)150 γρ. ξινομυζήθραμερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου (για το σερβίρισμα)