Ας μαγειρέψουμε
Σε μπολ ανακατεύουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αυγό και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μείγμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε ελαφρά σε πολύ λίγο ελαιόλαδο. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και προσθέτουμε τις μελιτζάνες κομμένες σε μικρά κομμάτια. Τις σοτάρουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, τα σερβίρουμε με τη σάλτσα και γαρνίρουμε με τον φρέσκο βασιλικό.