Μαρουλοσαλάτα με φρέσκα κρεμμυδάκια, πασχαλινά αβγά και πέστο άνηθου
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πάσχα
Σαλάτα
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες
- 1 μεγάλο μαρούλι, χοντροκομμένο
- 3 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 3 σφικτοβρασμένα αβγά (ή τα βαμμένα πασχαλινά αβγά), ξεφλουδισμένα
- 1 μεγάλο ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος, χωρίς τα κοτσάνια (Για το πέστο άνηθου)
- 1 φλ. αμυγδαλόψιχα, χονδροκοπανισμένη (Για το πέστο άνηθου)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (Για το πέστο άνηθου)
- 1 φλ. πεκορίνο, τριμμένο (Για το πέστο άνηθου)
- 1 σκελίδα σκόρδου, κομμένη στη μέση (Για το πέστο άνηθου)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7063845
7064229
7135137
7133107
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε το μαρούλι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια τουρσί. Κόβουμε τα αβγά σε φέτες, τα προσθέτουμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε με προσοχή για να μην διαλυθούν. Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο, μέχρι το σερβίρισμα. Πέστο άνηθου: Χτυπάμε στο μπλέντερ τον άνηθο με τα αμύγδαλα, το πεκορίνο και το σκόρδο, προσθέτοντας σταδιακά το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή πάστα. Λίγο πριν το σερβίρισμα περιχύνουμε τη σαλάτα με το πέστο, ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και σερβίρουμε αμέσως.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Πάσχα
Μεσημεριανό
Σαλάτα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7063845
7064229
7135137
7133107
Για δες 4 ακόμη προϊόντα