facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜε γιαούρτι, παντζάρι και καρύδια (για αφράτες πίτες για σουβλάκι ή κριτσίνια καλαμποκιού)
Ab logo
  • Με γιαούρτι, παντζάρι και καρύδια (για αφράτες πίτες για σουβλάκι ή κριτσίνια καλαμποκιού)
Με γιαούρτι, παντζάρι και καρύδια (για αφράτες πίτες για σουβλάκι ή κριτσίνια καλαμποκιού)

Με γιαούρτι, παντζάρι και καρύδια (για αφράτες πίτες για σουβλάκι ή κριτσίνια καλαμποκιού)

από #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

8 μερίδες
  • 1 παντζάρι μέτριο
  • 20 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 45 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ξερή ρίγανη
  • 1 κ.γ. ξερός δυόσμος
  • 250 g γιαούρτι αγελαδινό
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g καρυδόψυχα
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 1 παντζάρι μέτριο
  • 20 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 45 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ξερή ρίγανη
  • 1 κ.γ. ξερός δυόσμος
  • 250 g γιαούρτι αγελαδινό
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 80 g καρυδόψυχα
  • πιπέρι
  • αλάτι

Ας μαγειρέψουμε

1. Βράζουμε (ή ψήνουμε για 1 ώρα στον φούρνο) το παντζάρι και το κόβουμε σε πολύ μικρά καρέ. 2. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολάκι και προσθέτουμε το ξίδι από κόκκινο κρασί, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο. 3. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το γιαούρτι και την καρυδόψιχα, καβουρδισμένη στους 150°C για 10’και κοπανισμένη, και ανακατεύουμε καλά. 4. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι ή το ξίδι, αν χρειάζεται.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Άλλη
Βραδινό
Χειμώνας
Σάλτσες/Ντιπς