Ας μαγειρέψουμε
1. Βράζουμε (ή ψήνουμε για 1 ώρα στον φούρνο) το παντζάρι και το κόβουμε σε πολύ μικρά καρέ.
2. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολάκι και προσθέτουμε το ξίδι από κόκκινο κρασί, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.
3. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το γιαούρτι και την καρυδόψιχα, καβουρδισμένη στους 150°C για 10’και κοπανισμένη, και ανακατεύουμε καλά.
4. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι ή το ξίδι, αν χρειάζεται.