Μιλφέιγ με τηγανητά αμπελόφυλλα και σάλτσα λεμονιού
PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/hc2/h8e/8909184532510.jpg?buildNumber=2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το αρωματικό ρύζι)1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα(για τη σάλτσα)2 φλιτζάνια ζωμό βοδινό, από κύβο (για το αρωματικό ρύζι)Λάδι για το τηγάνισμα (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)πιπέρι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)1,5 φλιτζάνια νερό (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)Αλάτι (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)2 κ.σ. κορν φλάουρ (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)18 αμπελόφυλλα (πλυμένα) (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)6 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τα τηγανητά αμπελόφυλλα)2/3 φλιτζανιού ρύζι (για το αρωματικό ρύζι)2 κρόκοι (για τη σάλτσα)1,5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού, από κύβο (για τη σάλτσα)Ελάχιστο ελαιόλαδο (για το κρέας)Φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το κρέας)4 φέτες ψαρονέφρι (για το κρέας)2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (για το αρωματικό ρύζι)Αλάτι (για το κρέας)Άνηθο ψιλοκομμένο (για το αρωματικό ρύζι)