Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

Μεγάλο ΔΩΡΟ: Κέρδισε τώρα ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ στις αγορές σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.Ξεκίνα εδώ!

Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνMοσχαράκι γιουβέτσι στο πήλινο
Ab logo
  • Mοσχαράκι γιουβέτσι στο πήλινο

Mοσχαράκι γιουβέτσι στο πήλινο

από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δυσκολία

Μέτρια

Χρόνος

>60'

Κόστος

Υψηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Mοσχαράκι γιουβέτσι στο πήλινο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 1,5 κιλά μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε κύβους
  • Αλάτι
  • λίγο τοματοπολτό
  • 4 ώριμες τομάτες
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 καρότα
  • 2 πιπεριές
  • 500 γρ. κριθαράκι
  • 2 κρεμμύδι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Ελιά Μοσχαρίσια Άνευ Οστού 12 Μηνών Ολλανδίας
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Λάχανο Άσπρο Βιολογικής Γεωργίας Ελληνικό
    ~1 κιλ
    1,29€/kg€1,29
    1,03 €/kg
    ~€1,03
  • Ντομάτες Τσαμπί Ελληνικές
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Ροδάμι Βούτυρο Γάλακτος 600 gr
    600 γρ
    14,48 Ε/ κιλ
    €8,69
  • Ας μαγειρέψουμε

    Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο σε πλατιά κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας, αφού πρώτα το αλατοπιπερώσουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, ανακατεύοντας για 2 με 3 λεπτά περίπου. Pίχνουμε το σκόρδο και κατόπιν τις τομάτες (ξεφλουδισμένες χωρίς σπόρους και υγρά), 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζεστό νερό και τον τοματοπολτό. Bράζουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα και 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Mεταφέρουμε το κρέας μαζί με τη σάλτσα του από την κατσαρόλα σε ένα πήλινο σκεύος. Προσθέτουμε τόσο ζεστό νερό ώστε η ποσότητά του να είναι τετραπλάσια από το κριθαράκι. Σκεπάζουμε το σκεύος με το καπάκι του και μόλις η σάλτσα κοχλάσει προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και ψήνουμε το φαγητό στους 160° - 170°C για 20 με 25 λεπτά ελέγχοντας μήπως χρειάζεται επιπλέον νερό. Σερβίρουμε αμέσως
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Ελληνική
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Μεσημεριανό
    Όλες οι εποχές
    Κυρίως πιάτο
    • Mοσχαράκι γιουβέτσι στο πήλινο

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Ελιά Μοσχαρίσια Άνευ Οστού 12 Μηνών Ολλανδίας
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Λάχανο Άσπρο Βιολογικής Γεωργίας Ελληνικό
    ~1 κιλ
    1,29€/kg€1,29
    1,03 €/kg
    ~€1,03
  • Ντομάτες Τσαμπί Ελληνικές
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
  • Ροδάμι Βούτυρο Γάλακτος 600 gr
    600 γρ
    14,48 Ε/ κιλ
    €8,69