Μους μάνγκο με φράουλες και soft cake με τσάι και φιστίκι Αιγίνης
PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h8f/h17/9018187186206.jpg?buildNumber=2 φακελάκια πράσινο τσάι150 g. ζάχαρη1 κάψουλα βανιλίνη1 πρέζα αλάτι80 g. φιστίκι Αιγίνης, τριμμένο σε πούδρα5 g. μπέικιν πάουντερ50 g. αλεύρι μαλακό3 ασπράδια αβγούλίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)130 g. βούτυρο αγελαδινό, λιωμένο10 g. φύλλα ζελατίνης350 g. κρέμα γάλακτος 35% κρύα350 g. κρύος πουρές από ώριμα πολτοποιημένα μάνγκο150 g. φράουλες, κομμένες σε κύβουςτριμμένο soft cake (απ’ όσο περίσσεψε)φράουλες, κομμένες σε κύβους70 g. ζάχαρη κρυσταλλικήφράουλες, κομμένες σε πολύ λεπτές στρογγυλές φέτεςκύβοι μάνγκοφύλλα δυόσμου ή μέντας