Μπρουσκέτα με ψητά σπαράγγια και βραστά αβγά με πικάντικη σάλτσα
από AB Food Stories
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες
- 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
- ελαιόλαδο
- 3 σπαράγγι
- 1 αβγό
- καυτερή σάλτσα τσίλι (από βαζάκι)
- 1 κουτ. γλυκού λιναρόσπορος ή παπαρουνόσπορος
- ανθός αλατιού
Ας μαγειρέψουμε
Ψήνουμε το ψωμί σε σχαροτήγανο και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Στο ίδιο σκεύος ψήνουμε τα σπαράγγια, κομμένα στη μέση κατά μήκος, για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, και τα ακουμπάμε πάνω στο ψωμί. Κόβουμε το αβγό στη μέση και το περιχύνουμε με λίγη έτοιμη καυτερή σάλτσα τσίλι, από βαζάκι. Πασπαλίζουμε με τον λιναρόσπορο ή παπαρουνόσπορο και λίγο ανθό αλατιού και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακ
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό