Μπρουσκέτες με γραβιέρα, θυμάρι και μελωμένα κρεμμύδια
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πάρτυ ενηλίκων,Πικ Νικ,Αγίου Βαλεντίνου,Δείπνο για Δυο,Βραδιές με φίλους
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 4 φέτες χωριάτικο ψωμί
- 2 κρεμμύδια ξερά, σε φέτες
- 2 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
- 75 ml ελαιόλαδο
- 160 γρ. γραβιέρα, σε φλοίδες
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7088639
7064224
7133905
7230502
Για δες 1 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με το θυμάρι σε μέτρια φωτιά για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μελώσουν. Τα μοιράζουμε πάνω στις φέτες ψωμιού, από πάνω βάζουμε την γραβιέρα και ψήνουμε στο φούρνο στους 200° C, μέχρι να λιώσει το τυρί. Συνοδεύουμε με ντοματίνια ή φέτες ξινόμηλου με καυτερό μπούκοβο.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Πάρτυ ενηλίκων,Πικ Νικ,Αγίου Βαλεντίνου,Δείπνο για Δυο,Βραδιές με φίλους
Μεσημεριανό,Βραδινό
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7088639
7064224
7133905
7230502
Για δες 1 ακόμη προϊόντα