Ας μαγειρέψουμε
1) Τοποθετείστε τα νουντλς ρυζιού σε ένα ταψί και καλύψτε τα με βραστό νερό για 3 λεπτά. Ξεπλύνετε τα με άφθονο νερό, στραγγίστε καλά, ψεκάστε με λίγο φυτικό λάδι και αφήστε στην άκρη.
2) Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι σε δυνατή εστία, ζεστάνετε λίγο φυτικό λάδι και φτιάξτε μια λεπτή ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη, τοποθετήστε την σε ξύλο κοπής και κόψτε την σε λεπτές λωρίδες.
3) Προσθέστε στο γουόκ ακόμη λίγο φυτικό λάδι και το σησαμέλαιο και σοτάρετε για 2 περίπου λεπτά, το κοτόπουλο μαζί με το σκόρδο, την πιπεριά τσίλι, το τζιντζερ και τα κρεμμυδάκια.
4) Συνεχίστε προσθέτοντας τα καλαμπόκια μωρά και σβήστε με την σως σόγια.
5) Προσθέστε τις γαρίδες και μετά από 2 λεπτά ρίξτε το ξύδι ρυζιού, το λάιμ, την καστανή ζάχαρη, την σως ψαριού, την σως σόγιας, το πιπέρι cayenne και την ψιλοκομμένη ομελέτα και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
6) Σβήστε με το ζωμό κοτόπουλο και την κρέμα καρύδας και σιγοβράστε για 2 περίπου λεπτά. Προσθέστε τα νουντλς, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως, προσθέτοντας λίγο λευκό πιπέρι σε κάθε μερίδα
http://www.flavour-factory.gr/