Ας μαγειρέψουμε
• Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το γάλα, το αβγό, το βούτυρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε με πιρούνι.
• Προσθέτουμε τα τριμμένα παντζάρια, τη φέτα, το κασέρι, τη ρίγανη, το κόλιανδρο και το τζίντζερ. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για να δημιουργηθεί ένας πυκνός πολτός.
• Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
• Βγάζουμε τους κεφτέδες και τους αφήνουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
• Τους σερβίρουμε χλιαρούς.