PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/haa/he9/9018198982686.jpg?buildNumber=200 ml γάλα250 g. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του1 αβγό, ελαφρά χτυπημένο30 g. βούτυρο, σε θ. δ.αλάτι400 g. παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτηπιπέρι φρεσκοτριμμένο150 g. φέτα, τριμμένη80 g. κασέρι, τριμμένο1 κ. γ. κόλιανδρο, τριμμένο10 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη2 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα1 κ. γ. τζίνζερ, σκόνη