Ας μαγειρέψουμε
Αλείφουμε το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ για 10 - 15 λεπτά από κάθε πλευρά. Χτυπάμε στο μπλέντερ το τσίλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο, τον χυμό λάιμ, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και λίγο αλάτι. Όταν το κοτόπουλο ψηθεί, το περιχύνουμε με την μισή σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα, αδειάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας Φυσικός Πουρές Γλυκοπατάτα και 120ml νερό ή γάλα. Σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε συνεχώς για περίπου 5 λεπτά! Προαιρετικά προσθέτουμε βούτυρο, αλάτι και πιπέρι! Σερβίρουμε το κοτόπουλο με τον πουρέ γλυκοπατάτας και την υπόλοιπη σάλτσα.