Ab logo
  • Ψευτοσουφλέ

Ψευτοσουφλέ

από AB Food Stories

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

>60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό
Ψευτοσουφλέ

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • τυριά (της προτίμησης μας)
  • αλλαντικά (της προτίμησης μας)
  • 1 πακέτο ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
  • βούτυρο
  • 500 ml γάλα
  • 4 αβγά

Ας μαγειρέψουμε

Αλείφουμε ένα πυρέξ με λίγο βούτυρο και κάνουμε μία στρώση με φέτες από ψωμί. Ψιλοκόβουμε όλα τα τυριά και τα αλλαντικά και τα ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μείγμα αυτό τις φέτες του ψωμιού που έχουμε στρώσει στο πυρέξ, σκεπάζουμε με δεύτερη στρώση ψωμιού, συνεχίζουμε με μία ακόμη στρώση από μείγμα αλλαντικών και τυριών και τελειώνουμε με μία στρώση ψωμιού. Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε όλο το περιεχόμενο του ταψιού. Αφήνουμε για 1-2 ώρες να απορροφήσει το ψωμί το γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, μέχρι να ροδοψηθεί το σουφλέ.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό
  • Ψευτοσουφλέ