Ας μαγειρέψουμε
Πλένουμε πολύ καλά όλα τα λαχανικά. Τα κόβουμε και τα τοποθετούμε σε μια λεκανίτσα. Κόβουμε το αβοκάντο σε φετούλες και ψιλοκόβουμε το ciboulette. Τα προσθέτουμε στα υπόλοιπα λαχανικά. Φτιάχνουμε ένα dressing με λεμόνι, άνιθο, μαγιονέζα και ελαιόλαδο. Το προσθέτουμε στα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά, προσθέτοντας και το αλάτι. Σερβίρουμε σε σαλατιέρα και από πάνω βάζουμε τις φετούλες σολομού. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε!