Σκορδαλιά πράσινη με μαϊντανό
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
25η Μαρτίου
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 3 μέτριες πατάτες βρασμένες
- 5 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές της σούπας δυνατό ξίδι από κόκκινο κρασί
- Αλάτι
- 2 ελιές Καλαμών
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7222810
7064307
7064248
7062286
Για δες 3 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Τοποθετείτε στο μπλέντερ το μαϊντανό μαζί με το σκόρδο και ελάχιστο ελαιόλαδο. Γυρίζετε το κουμπί και πολτοποιείτε τα υλικά. Προσθέτετε κομμάτι κομμάτι τις πατάτες και σταδιακά το ελαιόλαδο και το ξίδι. Όταν αρχίσει να απορροφάτε το ελαιόλαδο και το ξίδι, δοκιμάζετε και διορθώνετε τη γεύση με λίγο αλάτι ή λίγο ακόμη ξίδι. Αδειάζετε τη σκορδαλιά σε ένα μπολ και τη γαρνίρετε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο και με 2-3 ελιές.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
25η Μαρτίου
Άλλο
Όλες οι εποχές
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7222810
7064307
7064248
7062286
Για δες 3 ακόμη προϊόντα