Σούπα με μοσχάρι με μανιτάρια και γιαούρτι
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
>60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Κυριακάτικο Γεύμα
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 600 g μοσχάρι για κατσαρόλα
- 250 g μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 2 πατάτες
- 1 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1500 ml ζωμός βοδινού
- 50 ml ελαιόλαδο
- 150 g γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074450
Super Tιμή 1,69 €
500 γρ
3,96 Ε/ κιλ€1,98
3,38 Ε/ κιλ
€1,69
Προσθήκη
7064278
7063924
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7064181
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
1. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. 2. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, σοτάρουμε για 2’, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για 1’. 3. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, το θυμάρι, τη ζάχαρη, την πάπρικα και 1000ml ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 75’. 4. Κόβουμε τα μανιτάρια στη μέση, τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια και το καρότο σε χοντρές ροδέλες και προσθέτουμε αλατοπίπερο. 5. Ρίχνουμε τα λαχανικά και τυχόν επιπλέον ζωμό. 6. Βράζουμε για ακόμη 20’, αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 15’. 7. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με λίγο από το ζωμό της σούπας, περιχύνουμε τη σούπα και σερβίρουμε!
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Κυριακάτικο Γεύμα
Μεσημεριανό
Χειμώνας
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074450
Super Tιμή 1,69 €
500 γρ
3,96 Ε/ κιλ€1,98
3,38 Ε/ κιλ
€1,69
Προσθήκη
7064278
7063924
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7064181
Για δες 4 ακόμη προϊόντα