PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h06/h1c/9018218315806.jpg?buildNumber=50 ml ελαιόλαδο700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε μέτριους κύβους180 ml χυμός πορτοκαλιού50 ml χυμός λεμονιού1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 15 λεπτά1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός, σε σκόνηγιαούρτι αγελαδινό, πασπαλισμένο με πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή2 κ. σ. κάρι1 φλ. φουντούκια, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 20 λεπτά3 πίτες για σουβλάκι, ζεσταμένες για να αφρατέψουν και κομμένες σε κομμάτιαφέτες λεμονιού