PT1H6 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h49/h09/9071429943326.jpg?buildNumber=1 ματσάκι σπαράγγια, καθαρισμένα από ίνες, κομμένα στη μέση + 2 σπαράγγια σε λεπτά φετάκια (για το σερβίρισμα)40 g σάρκα από ώριμο αβοκάντο1 λάιμ ξύσμα (για τη σούπα) + 1 λάιμ ξύσμα (για το σερβίρισμα)700 ml ζωμός λαχανικών45 ml ελαιόλαδο + λίγο έξτρα (για το σερβίρισμα)αλάτι1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένοφρεσκοτριμμένο πιπέρι1 κ.σ. λεμόνι (χυμός)1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)4 κλωνάρι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)1 φλ. μαραθόριζα ή ραπανάκια, σε λεπτές φέτες (για το σερβίρισμα)