Ab logo
  • Τιραμισού με ροδάκινα

Τιραμισού με ροδάκινα

από Σιμόνη Καφίρη

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Τιραμισού με ροδάκινα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 4 ροδάκινα
  • 200 γρ τυρί κρέμα
  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
  • 8 «δάχτυλα κυριών» μπισκότα σαβαγιάρ
  • 3 κουταλιές σναπ Ροδάκινου
  • 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Τυρί Κρέμα 200gr
    200 γρ
    6,95 Ε/ κιλ
    €1,39
    7077079
  • Γιαούρτι Στραγγιστό 2% Λιπαρά 1 kgr
    1 κιλ
    2,29 Ε/ κιλ
    €2,29
    7129960
  • Ζάχαρη Άχνη 400g
    400 γρ
    1,38 Ε/ κιλ
    €0,55
    7066177
  • Βάση για Γλυκά Σαβαγιάρ 200g
    200 γρ
    11,4 Ε/ κιλ
    €2,28
    7090351
  • Ας μαγειρέψουμε

    Ανακατεύετε στο μίξερ το τυρί με το γιαούρτι και τη ζάχαρη μέχρι να έχετε μια ομοιογενή κρέμα. Καθαρίζετε τα ροδάκινα και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Τα ραντίζετε με λίγο σναπ ροδάκινου. Ανακατεύετε στον χυμό πορτοκαλιού μια κουταλιά σναπ Ροδάκινου. Κόβετε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα βουτάτε για πολύ λίγο στο χυμό πορτοκαλιού. Μοιράζετε τα μπισκότα σε 4 ποτήρια με πόδι, βάζετε από πάνω λίγη κρέμα, μοιράζετε από πάνω τα ροδάκινα και τα καλύπτετε με την υπόλοιπη κρέμα. Τα αφήνετε πριν σερβίρετε 2 ώρες τουλάχιστον το ψυγείο.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Διεθνή
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Γλυκό
    Όλες οι εποχές
    Γλυκό
    • Τιραμισού με ροδάκινα

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Τυρί Κρέμα 200gr
    200 γρ
    6,95 Ε/ κιλ
    €1,39
    7077079
  • Γιαούρτι Στραγγιστό 2% Λιπαρά 1 kgr
    1 κιλ
    2,29 Ε/ κιλ
    €2,29
    7129960
  • Ζάχαρη Άχνη 400g
    400 γρ
    1,38 Ε/ κιλ
    €0,55
    7066177
  • Βάση για Γλυκά Σαβαγιάρ 200g
    200 γρ
    11,4 Ε/ κιλ
    €2,28
    7090351