Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΤο μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ
Ab logo
  • Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ

Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ

από AB Food Stories

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

5 στα 5
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό
Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • 1 φλ. μπουκετάκια κουνουπίδι
  • 1 φλ. σπανάκι
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 5 ντοματίνια κομμένα στα δυο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 1 φλ. κόκκινα φασόλια
  • 2 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 λάιμ (χυμός)
  • 4 φλ. ελαιόλαδο

Ας μαγειρέψουμε

Βάζουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού σε ταψάκι καλυμμένο με λαδόχαρτο, το πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και αλάτι και το ψήνουμε στο γκριλ για 3-4 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει ζεματίζουμε το σπανάκι για 2 λεπτά και το σουρώνουμε γρήγορα. Το ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό και το στραγγίζουμε καλά. Βάζουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι, δίπλα το αγγούρι, πιο δίπλα τα ντοματίνια, το σπανάκι, τα φασόλια και το αβοκάντο. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον κολοκυθόσπορο. Αλατοπιπερώνουμε, χτυπάμε το λάδι με το λάιμ σε μπολάκι και περιχύνουμε το φαγητό.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό
  • Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιόλαδου με λάιμ