Ας μαγειρέψουμε
Mε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τις πιπεριές και το χοιρινό μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ζωμό των λαχανικών και ανακατεύουμε. Σιγοψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Aφήνουμε το φαγητό στη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.