Ab logoAb logo

undefined

Ανά Κατηγορία

Aνά Θέμα

Κλείσιμο
Επίλεξε χρονικό διάστημα για Παράδοση ή Παραλαβή τώρα

Tips για όλα τα είδη κρέατος για το πιο επιτυχημένο BBQ!

ΤΙPS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ

Tips για όλα τα είδη κρέατος για το πιο επιτυχημένο BBQ!

Ποιoς μπορεί να αντισταθεί σε μια λαχταριστή και χορταστική μπριζόλα με πλούσια γεύση, που απολαμβάνεται ακόμη και σκέτη; Όλη η μαεστρία της συνοψίζεται στη σωστή επιλογή του κομματιού και το δεξιοτεχνικό ψήσιμο.

Μοσχαρίσια κόντρα γάλακτος

Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές κομμάτι που προέρχεται από τη ράχη του νεαρού μοσχαριού, ηλικίας 5-8 μηνών, με ανοιχτόχρωμο ή ροζέ χρώμα κρέατος. Χάρη στο φρέσκο και μαλακό κρέας του είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια. Ψύνεται σε BBQ και grill.

Χοιρινή μπριζόλα κόντρα

Η πιο δημοφιλής μπριζόλα, που συναρπάζει διαχρονικά μικρούς και μεγάλους. Απολαμβάνεται ψητή στο BBQ ή στο grill, πασπαλισμένη με μυρωδικά που της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.

Χοιρινή μπριζόλα

Το ξεχωριστό αυτό κομμάτι δίνει ένα κρέας πεντανόστιμο και μαλακό. To απολαμβάνουμε ψητό στο BBQ και το grill ή τηγανητό. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια.
Το σουβλάκι και το κοντοσούβλι, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των διατροφικών μας συνηθειών, γιατί από τη μια είναι πολύ θρεπτικά και από την άλλη απίστευτα νόστιμα.

Σουβλάκια χοιρινά

Το ψήσιμό τους απαιτεί δεξιοτεχνία για να μην μας στεγνώσουν και είναι ιδανικά για πάρτι, αφού τα απολαμβάνουμε και χωρίς πιάτο! 

Σουβλάκια κοτόπουλου

Έχουν ντελικάτη γεύση, γι’ αυτό και συνδυάζονται τέλεια με ελαφριές σάλτσες. Είναι ιδανικά για διατροφή και για τα παιδιά, καθώς προέρχονται από άπαχο φιλέτο στήθος. Ψήνονται σε BBQ και grill.

Κοντοσούβλι από χοιρινό

Έχουν ντελικάτη γεύση, γι’ αυτό και συνδυάζονται τέλεια με ελαφριές σάλτσες. Είναι ιδανικά για διατροφή και για τα παιδιά, καθώς προέρχονται από άπαχο φιλέτο στήθος. Ψήνονται σε BBQ και grill.
Τα λουκάνικα κατέχουν ξεχωριστή θέση στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα ανάλογα με το κρέας και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται, πάντοτε όμως είναι και μεστή.

Χωριάτικα λουκάνικα χοιρινά

Διαχρονική αξία της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Μαγειρεύονται με ποικίλους τρόπους. Η καπνιστή τους μυρωδιά ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Χωριάτικα λουκάνικα από μοσχάρι γάλακτος

Έχουν γεμάτη γεύση και συνδυάζονται τέλεια με γλυκές και καυτερές σάλτσες. Ιδανικά για όλη την οικογένεια. Κατάλληλα για BBQ, grill, τηγάνι, κατσαρόλα, φούρνο.

Ανάμεικτα λουκάνικα από βόειο & χοιρινό

Η ρουστίκ γεύση του χοιρινού και η πλούσια γεύση του βόειου κρέατος δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Ιδανικός μεζές για μια απολαυστική βραδιά με τους φίλους μας.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο και απολαυστικό από ένα λαχταριστό μπιφτέκι, που συναρπάζει διαχρονικά μικρούς και μεγάλους. Το μυστικό της γεύσης του είναι το σωστό ψήσιμο, ώστε να παραμείνει ζουμερό και αφράτο.

Κεμπάπ

Παραδοσιακό Ανατολίτικο πιάτο, με χυμώδη, ρουστίκ γεύση, εξαιτίας του αρνίσιου κιμά. Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Κατάλληλο για BBQ και grill.

Χοιρινές σεφταλιές

Ο συνδυασμός του χοιρινού κιμά με τα καρυκεύματα και τη μπόλια προκαλεί μια γευστική έκρηξη στον ουρανίσκο, που θα συναρπάσει όλη την παρέα στο BBQ party.

Ανάμεικτα μπιφτέκια από βόειο & χοιρινό

Η ανάμειξη του βόειου με το χοιρινό κιμά δίνει μια “στρογγυλή” επίγευση σε αυτά τα φρεσκοαλεσμένα μπιφτέκια, τα οποία ψήνονται υπέροχα σε BBQ & grill. 
Τα παϊδάκια είναι το μυστικό της επιτυχίας ενός BBQ πάρτι. Η απόλαυσή τους απαγορεύει ρητά τη χρήση μαχαιροπίρουνου, ενώ ως ψήστες θα δείτε ότι θα έχετε πολλές επισκέψεις στο BBQ σας και τα παϊδάκια θα εξαφανίζονται πριν καν το καταλάβετε...

Κεμπάπ

Συντροφεύουν τα Κυριακάτικα γεύματα με φίλους, τους οποίους πρέπει να κρατάτε μακριά από τις ψησταριές, για να μην φαγωθούν όλα πριν κάτσετε στο τραπέζι!

Παϊδάκια κοτόπουλου

Ψήνονται στο BBQ και το grill μαριναρισμένα, για να είναι ζουμερά. Χάρη στο ελαφρύ τους κρέας είναι ιδανικά για διατροφή, ενώ τα παιδιά λατρεύουν τη γεύση τους.

Παϊδάκια χοιρινά

Από τα πιο περιζήτητα παϊδάκια back ribs που συντροφεύουν τα οικογενειακά μας τραπέζια. Συνδυάζονται τέλεια με BBQ ή γλυκόξινη σάλτσα και ψήνονται στα κάρβουνα.

Πανσέτα χοιρινή

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των σεφ, καθώς απαιτεί αργό και δεξιοτεχνικό ψήσιμο. Απολαμβάνεται ευχάριστα με παρέα αν και είναι τόσο νόστιμη που δύσκολα τη μοιράζεστε.