ΤΙPS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ

Οργανώστε το τέλειο μπάρμπεκιου πάρτυ για την Τσικνοπέμπτη

 Η αγαπημένη σε όλους Τσικνοπέμπτη, είναι μια ανάσα μακριά, γεγονός που σημαίνει ένα πράγμα: Μπάρμπεκιου!
 
Μπορεί να φαίνεται μία απλή διαδικασία η οργάνωση ενός μπάρμπεκιου πάρτυ, ωστόσο υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψιν.
 
Εμείς κάναμε αυτήν την προεργασία για εσάς και σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε μια λίστα με συμβουλές, για να οργανώσετε το τέλειο μπάρμπεκιου πάρτυ!
 
Ποικιλία

Τα κρέατα φυσικά και έχουν την τιμητική τους εκείνη την ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λουκάνικα, μπιφτέκια, φτερούγες και μπούτια κοτόπουλου, που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή. Συνοδεύστε με διάφορες επιλογές από σως, σαλάτες και πίτες. Aκόμη, μην ξεχάσετε να έχετε μία ποικιλία τυριών ως συνοδευτικά ενώ ιδανικό για την περίσταση είναι και το ταλαγάνι, χειροποίητο τυρί σχάρας που μπορείτε να βρείτε εδώ. Τέλος, νερό, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά (κρασί, μπύρα κ.α.), δεν γίνεται να λείπουν από ένα πετυχημένο μπάρμπεκιου πάρτυ!
Ποικιλία

Τα κρέατα φυσικά και έχουν την τιμητική τους εκείνη την ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λουκάνικα, μπιφτέκια, φτερούγες και μπούτια κοτόπουλου, που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή. Συνοδεύστε με διάφορες επιλογές από σως, σαλάτες και πίτες. Aκόμη, μην ξεχάσετε να έχετε μία ποικιλία τυριών ως συνοδευτικά ενώ ιδανικό για την περίσταση είναι και το ταλαγάνι, χειροποίητο τυρί σχάρας που μπορείτε να βρείτε εδώ. Τέλος, νερό, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά (κρασί, μπύρα κ.α.), δεν γίνεται να λείπουν από ένα πετυχημένο μπάρμπεκιου πάρτυ!

Συνταγές για ασυναγώνιστα ψητά!

Ολοκληρώστε το μενού

 
Εξοπλισμός
 
Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για την συντήρηση των κρεάτων σας όπως σακούλες πάγου και φορητό ψυγείο.Θα χρειαστείτε επίσης, εργαλεία ψησίματος όπως σπάτουλες, τσιμπίδες, μαχαίρια, πιρούνια και εργαλεία σερβιρίσματος όπως πιάτα, ποτήρια, μαντηλάκια, χαρτοπετσέτες κ.α.
 
Ατμόσφαιρα
 
Δημιουργήσετε ένα χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, με αποκριάτικο στολισμό, δυνατή μουσική και χορευτική διάθεση. Μεταδώστε στους καλεσμένους σας αυτό το χαρούμενο κλίμα και καλέστε τους να συμμετάσχουν στο πάρτυ σας.
 
Η Τσικνοπέμπτη, είναι μία καλή αφορμή για διασκέδαση, αλλά και μία καλή ευκαιρία να έρθετε κοντά με φίλους και αγαπημένους σας.
 
Καλές αποκριές!