• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ 500 GR

ΥΦΑΝΤΗΣ

500 γρ - 10,58 Ε/ κιλ
€5,29
Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ 500 GR

Συστατικά

Φιλέτο κοτόπουλο (70%), νερό, υλικά παναρίσματος (αλεύρι σίτου, άμυλο αραβοσίτου, φυτική πρωτεϊνη σόγιας, φυτικά λιπαρά σόγιας, μαγιά, χρωστικές: κουρκουμίνη, αννάτο), αλάτι, άμυλο, δεξτρόζη, γάλα, ηλιέλαιο. Μπορεί να περιέχει ίχνη σιναπιού και σέλινου.

Αλλεργιογόνα

Συνθήκες διατήρησης η χρήσης

Διατηρείται στη κατάψυξη στους -18 βαθμούς μέχρι την ημερομηνία λήξης. Μην επαναψύχετται μετά από απόψυξη. Ανάλωση έως: Βλέπε στη συσκευασία. Βγάζετε το προϊόν από τη συσκευασία χωρίς να το ξεπαγώσετε. Το προϊόν θερμαίνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 με 220 βαθμούς για 10 λεπτά ή σε φριτέζα στους 180 βαθμούς για 3 λεπτά ή σε τηγάνι στους 180 βαθμούς για 2 λεπτά την κάθε πλευρά.

Πληροφορίες προμηθευτή

Παράγεται στην Ελλάδα από την ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

Διατροφική αξία

Ανά Ανά 100g
Ενέργεια kj 783kj
Ενέργεια kcal 186kcal
Συνολικά λιπαρά 5,9g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,4g
Υδατάνθρακες 10,7g
Σάκχαρα 1,8g
Πρωτεΐνες 22,5g
Αλάτι 0,8g

Αναγνωριστικό:2400169

** ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Αν και η ΑΒ Βασιλόπουλος προσπαθεί, όποτε αυτό είναι δυνατόν, να λαμβάνει αξιόπιστα στοιχεία από τους προμηθευτές και να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες στους ιστότοπούς της, η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα ή την ορθότητά τους. Ενδέχεται να προκύπτουν ορισμένες διαφορές μεταξύ των στοιχείων που αναφέρονται στον ιστότοπο και των στοιχείων που αναφέρονται σε ετικέτες προϊόντων, για τεχνικούς λόγους που είναι σύμφυτοι με την ανανέωση των αποθεμάτων. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στον ιστότοπο δεν αντικαθιστούν τα στοιχεία στις ετικέτες των προϊόντων. Σε περίπτωση ασυμφωνίας, υπερισχύουν οι πληροφορίες στις ετικέτες των προϊόντων. οι καταναλωτές πρέπει να ελέγχουν, πριν από την αγορά και τουλάχιστον πριν από την κατανάλωση του προϊόντος, τα στοιχεία που αναγράφονται στις ετικέτες του (συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων). Ο καταναλωτής παραιτείται ρητά από κάθε δικαίωμα προσφυγής εναντίον της ΑΒ Βασιλόπουλος σε περίπτωση ασυμφωνίας.

500 γρ - 10,58 Ε/ κιλ
€5,29
Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα