• Βρείτε το ΑΒ σας

ΑΒ FRANCHISE

AB FRANCHISE: H επιχειρηματική επιλογή συνεργασίας που κάνει τη διαφορά

Από το 2004, η AB έχει ξεκινήσει δυναμικά την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising) μέσω επιλεγμένων συνεργασιών σε επαρχιακές πόλεις και κωμοπόλεις, σε τουριστικές περιοχές της χώρας και σε πυκνοκατοικημένα σημεία των μεγάλων αστικών κέντρων. Η εταιρία προσφέρει 2 διαφορετικές επιχειρηματικές επιλογές συνεργασίας με το ΑΒ Food Market αλλά και το ΑΒ Shop & Go.
 
Με εφόδια το ισχυρό όνομα, τα 70 και πλέον χρόνια πετυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση, τις σημαντικές υποδομές και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει με προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή για συνεργασία τόσο για τους υφιστάμενους επιχειρηματίες του κλάδου όσο και για νέους επενδυτές.

Η συνεργασία με την AB προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους με μία συνεχή παροχή υποστήριξης, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Βασική αρχή της AB είναι η συνεργασία με άξιους επαγγελματίες, παρέχοντας ισότιμη συμμετοχή και ευκαιρίες, γι' αυτό και οι franchisees της εταιρίας αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες-επιχειρηματίες και όχι ως απλοί επενδυτές.

Η πρόταση συνεργασίας που αναπτύσσει η AB βασίζεται στη λειτουργία ευέλικτων καταστημάτων, πιο κοντά στους ρυθμούς, τον τόπο και τρόπο ζωής και τις ανάγκες των πελατών, τα οποία φέρουν το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο σήμα ΑΒ στις πινακίδες τους, προκειμένου οι καταναλωτές να αντιλαμβάνονται άμεσα τη σχέση, αλλά και τις αξίες του ονόματος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί η σημασία, η θέση και η δυναμική του δικτύου franchise μέσα στον Όμιλο της AB. Το δίκτυο franchise καταστημάτων της AB, εντάσσεται οργανικά μαζί με τους υπόλοιπους τύπους καταστημάτων του Ομίλου και αναλαμβάνει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αλυσίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Franchise AB ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: mbaba@ab.gr

τηλ: 210- 6608000 και 210 6608559

fax: 210- 6608519

Λένε για εμάς

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα