Ab logo
  • Φάβα με κάπαρη γιαχνί

Φάβα με κάπαρη γιαχνί

από Μυρσίνη Λαμπράκη
Φάβα με κάπαρη γιαχνί
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού φάβα Σαντορίνης
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ώριμη τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
  • 1,5 κουταλιές της σούπας κάπαρη (στο αλάτι ή στο ξίδι)
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό αρετσίνωτο κρασί
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού φάβα Σαντορίνης
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ώριμη τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
  • 1,5 κουταλιές της σούπας κάπαρη (στο αλάτι ή στο ξίδι)
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό αρετσίνωτο κρασί
  • Αλάτι
  • πιπέρι