Σουβλάκια κοτόπουλου σε κρούστα ξηρών καρπών
από #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 50 ml ελαιόλαδο
- 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε μέτριους κύβους
- 180 ml χυμός πορτοκαλιού
- 50 ml χυμός λεμονιού
- 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
- 3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 15 λεπτά
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη
- γιαούρτι αγελαδινό, πασπαλισμένο με πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή
- 2 κ. σ. κάρι
- 1 φλ. φουντούκια, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 20 λεπτά
- 3 πίτες για σουβλάκι, ζεσταμένες για να αφρατέψουν και κομμένες σε κομμάτια
- φέτες λεμονιού
- 50 ml ελαιόλαδο
- 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε μέτριους κύβους
- 180 ml χυμός πορτοκαλιού
- 50 ml χυμός λεμονιού
- 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
- 3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 15 λεπτά
- 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη
- γιαούρτι αγελαδινό, πασπαλισμένο με πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή
- 2 κ. σ. κάρι
- 1 φλ. φουντούκια, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 20 λεπτά
- 3 πίτες για σουβλάκι, ζεσταμένες για να αφρατέψουν και κομμένες σε κομμάτια
- φέτες λεμονιού