Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΣουβλάκια κοτόπουλου σε κρούστα ξηρών καρπών
Ab logo
  • Σουβλάκια κοτόπουλου σε κρούστα ξηρών καρπών

Σουβλάκια κοτόπουλου σε κρούστα ξηρών καρπών

από #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ
Σουβλάκια κοτόπουλου σε κρούστα ξηρών καρπών
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε μέτριους κύβους
  • 180 ml χυμός πορτοκαλιού
  • 50 ml χυμός λεμονιού
  • 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
  • 3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 15 λεπτά
  • 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη
  • γιαούρτι αγελαδινό, πασπαλισμένο με πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή
  • 2 κ. σ. κάρι
  • 1 φλ. φουντούκια, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 20 λεπτά
  • 3 πίτες για σουβλάκι, ζεσταμένες για να αφρατέψουν και κομμένες σε κομμάτια
  • φέτες λεμονιού
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 700 g φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, σε μέτριους κύβους
  • 180 ml χυμός πορτοκαλιού
  • 50 ml χυμός λεμονιού
  • 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
  • 3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 15 λεπτά
  • 1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη
  • γιαούρτι αγελαδινό, πασπαλισμένο με πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή
  • 2 κ. σ. κάρι
  • 1 φλ. φουντούκια, καβουρδισμένα στον φούρνο, στους 150° C για 20 λεπτά
  • 3 πίτες για σουβλάκι, ζεσταμένες για να αφρατέψουν και κομμένες σε κομμάτια
  • φέτες λεμονιού