Αναμειγνύετε τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, το σισαμέλαιο και το τζίντζερ σε ένα βαθύ μπολ. Κόβετε το φιλέτο σε μακριές λεπτές λωρίδες και το ρίχνετε στο μπολ. Το αφήνετε να μαριναριστεί για 15-20 λεπτά. Μαλακώνετε τα ριζομακάρονα για 15 λεπτά σε κρύο νερό και τα σουρώνετε. Ζεσταίνετε σε γουόκ το ηλιέλαιο και σωτάρετε τα λαχανικά για 2-3 λεπτά. Τα αφαιρείτε από το γουόκ και τα κρατάτε ζεστά. Σουρώνετε το κρέας και κρατάτε τη μαρινάδα. Ρίχνετε τις λωρίδες μοσχαριού στο γουόκ και σοτάρετε για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σιγά-σιγά προσθέτετε τη μαρινάδα και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε το κρέας για άλλα 5-7 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειαστεί. Ρίχνετε τα λαχανικά,τα φιστίκια και τα ριζομακάρονα και ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με πιπέρι σιτσουάν ή μαύρο χοντροτριμμένο πιπέρι και φρέσκο κόλιαντρο και σερβίρετε.