Λαβράκια ψητά με λαχανικά και λαδολέμονο εσπεριδοειδών
από AB Food Stories

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 λαβράκια «ΑΒ επιλογή», καθαρισμένα
- 1 λεμόνι (για τα λαβράκια)
- 4 κλαδάκια μαϊντανός
- αλάτι χοντρό (για τα λαβράκια)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τα λαβράκια)
- 1 λεμόνι χυμός + ξύσμα (για το λαδολέμονο)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα + 2 κουτ. σούπας χυμός (για το λαδολέμονο)
- αλάτι (για το λαδολέμονο)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 λάιμ (χυμός + ξύσμα) (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκιας μαντζουράνας (για το λαδολέμονο)
- 4 καρότα, καθαρισμένα (για τη γαρνιτούρα)
- 4 παντζάρια μικρά (για τη γαρνιτούρα)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα (για τη γαρνιτούρα)
- 4 λαβράκια «ΑΒ επιλογή», καθαρισμένα
- 1 λεμόνι (για τα λαβράκια)
- 4 κλαδάκια μαϊντανός
- αλάτι χοντρό (για τα λαβράκια)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τα λαβράκια)
- 1 λεμόνι χυμός + ξύσμα (για το λαδολέμονο)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα + 2 κουτ. σούπας χυμός (για το λαδολέμονο)
- αλάτι (για το λαδολέμονο)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 λάιμ (χυμός + ξύσμα) (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκιας μαντζουράνας (για το λαδολέμονο)
- 4 καρότα, καθαρισμένα (για τη γαρνιτούρα)
- 4 παντζάρια μικρά (για τη γαρνιτούρα)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα (για τη γαρνιτούρα)