Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜπακλαβάς ρολό γεμιστός με αμύγδαλο και σιρόπι μελιού
Ab logo
  • Μπακλαβάς ρολό γεμιστός με αμύγδαλο και σιρόπι μελιού

Μπακλαβάς ρολό γεμιστός με αμύγδαλο και σιρόπι μελιού

από Εύα Μονοχάρη
Μπακλαβάς ρολό γεμιστός με αμύγδαλο και σιρόπι μελιού
Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
1 μερίδα
  • Αλάτι
  • 1 συσκευασία φύλλο κρούστας (10-12 φύλλα)
  • 800 g αμυγδαλόψιχα, λεπτοκομμένη
  • 200 g ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κανέλα, σκόνη
  • 1/2 κ.γ. γαρίφαλο, σκόνη
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη
  • 250 ml ελαιόλαδο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο για άλλειμα των φύλλων
  • 400 g μέλι
  • 300 g ζάχαρη
  • 400 g νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 2 φλούδες λεμόνι
  • Αλάτι
  • 1 συσκευασία φύλλο κρούστας (10-12 φύλλα)
  • 800 g αμυγδαλόψιχα, λεπτοκομμένη
  • 200 g ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κανέλα, σκόνη
  • 1/2 κ.γ. γαρίφαλο, σκόνη
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη
  • 250 ml ελαιόλαδο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο για άλλειμα των φύλλων
  • 400 g μέλι
  • 300 g ζάχαρη
  • 400 g νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 2 φλούδες λεμόνι