Σιγοψημένος χοιρινός λαιμός με μυρωδικά, γλυκό κρασί και σκόρδο
από Εύα Μονοχάρη

Δύσκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 200 g χοιρινοί λαιμοί ολόκληροι χωρίς κόκκαλα
- 7 σκελίδες σκόρδα
- 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 2 φρέσκο φασκόμηλο
- 40 g ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο, παγωμένο
- 500 ml γλυκό κρασί
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
- 200 g χοιρινοί λαιμοί ολόκληροι χωρίς κόκκαλα
- 7 σκελίδες σκόρδα
- 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 2 φρέσκο φασκόμηλο
- 40 g ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο, παγωμένο
- 500 ml γλυκό κρασί
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι