Χοιρινή σπάλα λεμονομουσταρδάτη στη γάστρα
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- φρεσκο-τριμμένο πιπέρι (Για τη μαρινάδα)
- αλάτι (Για τη μαρινάδα)
- 4 κ.σ. μουστάρδα (κατά προτίμηση με μέλι), διαλυμένη σε 1/2 φλ. ζεστό νερό (Για τη μαρινάδα)
- 1/2 κ.γ. γλυκό μπούκοβο ή γλυκιά πάπρικα, σε σκόνη (Για τη μαρινάδα)
- χυμό και ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι (Για τη μαρινάδα)
- χυμό από 1 πορτοκάλι (Για τη μαρινάδα)
- 200 κόκκινο κρασί (Για τη μαρινάδα)
- 5 σκελίδες σκόρδο, με τη φλούδα τους, ελαφρώς σπασμένες (Για τη μαρινάδα)
- 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο (Για τη μαρινάδα)
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη μαρινάδα)
- 1 κ.γ. τζίντζερ ξερό, σε σκόνη (Για τη μαρινάδα)
- 2 κιλά χοιρινή σπάλα (ζυγι-σμένη χωρίς κόκαλο)
- φρεσκο-τριμμένο πιπέρι (Για τη μαρινάδα)
- αλάτι (Για τη μαρινάδα)
- 4 κ.σ. μουστάρδα (κατά προτίμηση με μέλι), διαλυμένη σε 1/2 φλ. ζεστό νερό (Για τη μαρινάδα)
- 1/2 κ.γ. γλυκό μπούκοβο ή γλυκιά πάπρικα, σε σκόνη (Για τη μαρινάδα)
- χυμό και ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι (Για τη μαρινάδα)
- χυμό από 1 πορτοκάλι (Για τη μαρινάδα)
- 200 κόκκινο κρασί (Για τη μαρινάδα)
- 5 σκελίδες σκόρδο, με τη φλούδα τους, ελαφρώς σπασμένες (Για τη μαρινάδα)
- 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο (Για τη μαρινάδα)
- 100 ml ελαιόλαδο (Για τη μαρινάδα)
- 1 κ.γ. τζίντζερ ξερό, σε σκόνη (Για τη μαρινάδα)
- 2 κιλά χοιρινή σπάλα (ζυγι-σμένη χωρίς κόκαλο)