Ας μαγειρέψουμε
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα στο μούλτι και τα χτυπάμε δυνατά μέχρι να πολτοποιηθούν. Περιχύνουμε το κρέας, ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε σε μπολ και στο ψυγείο για, περίπου, 2 ώρες. Όταν θέλουμε να το ψήσουμε, αφαιρούμε την πολλή μαρινάτα πάνω από το κρέας για να μην αρπάξει κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Το χοιρινό το γυρίζουμε τακτικά ώστε να διατηρηθεί ζουμερό όσο γίνεται. Ως λευκό κρέας που είναι δεν ροδίζει πολύ (προσοχή μη σας ξεγελάσει η μαρινάτα). Όταν σταματήσει να βγάζει πολύ λίπος και έχει ροδίσει κάπως, είναι έτοιμο. tip
Για να ψήσετε καλά το κοτόπουλο, προτιμήστε να το βάλετε σε διπλή σχάρα και να το γυρνάτε συνεχώς για να μην σας καεί. Ο λόγος είναι πως με την τσιμπίδα ψησίματος μπορεί να σας διαλυθεί ως πιο ευαίσθητο κρέας από τα άλλα. Tip: Για ένα καλό και ομοιόμορφο ψήσιμο, πιέστε το χοιρινό με τα δάχτυλα για να έχει παντού το ίδιο πάχος. Κατά το ψήσιμο γυρίστε το προσεχτικά πολλές φορές για να μην σας αρπάξει.