Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΕλιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι
Ab logo
  • Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι

Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι

από AB FOODSTORIES
Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
16 μερίδες
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 1/5 κ. γ. καυτερή πάπρικα
  • 1/2 ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 2/3 φλ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες, χωρίς το κουκούτσι
  • 1/2 κ. γ. ξύσμα ακέρωτου πορτοκαλιού
  • 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μέλι θυμαρίσιο (Για τη σάλτσα)
  • 40 ml ούζο (Για τη σάλτσα)
  • 1 κ. γ. θυμάρι ξερό (Για τη σάλτσα)
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 1/5 κ. γ. καυτερή πάπρικα
  • 1/2 ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 2/3 φλ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες, χωρίς το κουκούτσι
  • 1/2 κ. γ. ξύσμα ακέρωτου πορτοκαλιού
  • 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μέλι θυμαρίσιο (Για τη σάλτσα)
  • 40 ml ούζο (Για τη σάλτσα)
  • 1 κ. γ. θυμάρι ξερό (Για τη σάλτσα)