Ελιοπιτάκια σε φύλλο κανταΐφι με σάλτσα από θυμαρίσιο μέλι
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 16 μερίδες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 1/5 κ. γ. καυτερή πάπρικα
- 1/2 ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 2/3 φλ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες, χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 κ. γ. ξύσμα ακέρωτου πορτοκαλιού
- 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 80 γρ. μέλι θυμαρίσιο (Για τη σάλτσα)
- 40 ml ούζο (Για τη σάλτσα)
- 1 κ. γ. θυμάρι ξερό (Για τη σάλτσα)
- 80 ml ελαιόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 1/5 κ. γ. καυτερή πάπρικα
- 1/2 ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 2/3 φλ. ελιές μαύρες, ψιλοκομμένες, χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 κ. γ. ξύσμα ακέρωτου πορτοκαλιού
- 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 80 γρ. μέλι θυμαρίσιο (Για τη σάλτσα)
- 40 ml ούζο (Για τη σάλτσα)
- 1 κ. γ. θυμάρι ξερό (Για τη σάλτσα)