Κεφτέδες με ούζο και κύμινο στο φούρνο με γιαούρτι
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό κιμά βόειο
- 6 χοντρές φέτες ψωμί (μόνο την ψίχα μουσκεμένη σε νερό και στραγγισμένη)
- 2 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα
- 4 αβγά
- 1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
- 3 κουταλιές σούπας ούζο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- 3 κουταλιές σούπας αλεύρι μαλακό
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 300 γρ. γιαούρτι
- 1 (για τη σάλτσα) αβγό
- 1 κουταλιά σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο ή μαϊντανό
- 1 κιλό κιμά βόειο
- 6 χοντρές φέτες ψωμί (μόνο την ψίχα μουσκεμένη σε νερό και στραγγισμένη)
- 2 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα
- 4 αβγά
- 1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
- 3 κουταλιές σούπας ούζο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- 3 κουταλιές σούπας αλεύρι μαλακό
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 300 γρ. γιαούρτι
- 1 (για τη σάλτσα) αβγό
- 1 κουταλιά σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο ή μαϊντανό