Κοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι
"Τι θα μαγειρέψεις σήμερα, μαμά; Το #MadewithAB έχει την πιο γευστική απάντηση – ετοιμάζουμε κοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι!"

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 500 g μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος (για τα κεφτεδάκια)
- 1/4 κούπες τριμμένη φρυγανιά (για τα κεφτεδάκια)
- 2 κουτ. σούπας τριμμένο κεφαλοτύρι (για τα κεφτεδάκια)
- 1/4 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή (για τα κεφτεδάκια)
- αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
- πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
- 200 g τοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 2 τομάτα τριμμένη (για τη σάλτσα)
- 10 φύλλα φρέσκος βασιλικός (για τη σάλτσα)
- 1 σκελίδες σκόρδο (για τη σάλτσα)
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- τριμμένο κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)
- ρύζι πιλάφι (για το σερβίρισμα)
- 500 g μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος (για τα κεφτεδάκια)
- 1/4 κούπες τριμμένη φρυγανιά (για τα κεφτεδάκια)
- 2 κουτ. σούπας τριμμένο κεφαλοτύρι (για τα κεφτεδάκια)
- 1/4 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή (για τα κεφτεδάκια)
- αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
- πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
- 200 g τοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 2 τομάτα τριμμένη (για τη σάλτσα)
- 10 φύλλα φρέσκος βασιλικός (για τη σάλτσα)
- 1 σκελίδες σκόρδο (για τη σάλτσα)
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- τριμμένο κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)
- ρύζι πιλάφι (για το σερβίρισμα)