Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

Μεγάλο ΔΩΡΟ: Κέρδισε τώρα ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ στις αγορές σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.Ξεκίνα εδώ!

Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚρανιός ψητός με σάλτσα δεντρολίβανου-μουστάρδας
Ab logo
  • Κρανιός ψητός με σάλτσα δεντρολίβανου-μουστάρδας

Κρανιός ψητός με σάλτσα δεντρολίβανου-μουστάρδας

από ΑΒ FOOD STORIES
Ο κρανιός «ΑΒ Επιλογή» έχει αφράτο ψαχνό, χωρίς πολλά κόκαλα και μπορείτε να τον βρείτε ολόφρεσκο στα ιχθυοπωλεία της ΑΒ.

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

31'- 60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

4 στα 5
Κλασική
Καλοκαιρινό Γεύμα
Κυρίως πιάτο
Κρανιός ψητός με σάλτσα δεντρολίβανου-μουστάρδας

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 2 κρανιοί «ΑΒ Επιλογή»
  • 6 κλαράκια δεντρολίβανο
  • 6 κλαράκια μαϊντανός
  • 2 σκελίδες σκόρδο «ΑΒ Fresh to go», σε λεπτές φέτες
  • 120 ml ελαιόλαδο Καλαμάτας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
  • 40 ml χυμός λεμονιού
  • 1 λεμόνι (ξύσμα)
  • 50 g μουστάρδα ΑΒ
  • 1 ντομάτα, σε κυβάκια
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη

Ας μαγειρέψουμε

Αλατίζουμε καλά τα ψάρια μέσα έξω και βάζουμε στις κοιλιές τους από 2 κλαράκια δεντρολίβανο, χοντροκομμένο, μαζί με το σκόρδο και 2 κλαράκια μαϊντανού. Τα αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο. • Βάζουμε και από 1 κλαράκι δεντρολίβανο πάνω στη σχάρα όπου θα τα ψήσουμε και ψήνουμε συνολικά 20 λεπτά, προσέχοντας αν αρπάξουν να ανεβάσουμε σχάρα ή να τα μεταφέρουμε σε λίγο πιο μέτρια φωτιά. Όταν ενδιάμεσα τα γυρίσουμε από την άλλη πλευρά, βάζουμε άλλο κλαράκι δεντρολίβανο στη σχάρα. • Ψιλοκόβουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό και 1 κ.σ. φύλλα δεντρολίβανου. Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι με το λεμόνι, το ξύσμα, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο και αδειάζουμε στο μπολ που θα σερβίρουμε. Προσθέτουμε τα κυβάκια ντομάτας, τα φύλλα μαϊντανού και δεντρολίβανου και την ξερή ρίγανη. Σερβίρουμε μαζί με τα ψάρια.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Καλοκαιρινό Γεύμα
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
  • Κρανιός ψητός με σάλτσα δεντρολίβανου-μουστάρδας