Μπαχαροκέικ γεμιστό με κρέμα καραμέλα
από AB FOODSTORIES

Δύσκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα (Για την κρέμα καραμέλας)
- 1 κ.σ. νερό (Για την κρέμα καραμέλας)
- 3 κ.σ. ζάχαρη (Για την κρέμα καραμέλας)
- άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
- ελάχιστο λιωμένο βούτυρο (ή μαργαρίνη) για τη φόρμα ή το ταψί
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή σταρένιο σκληρό, για ψωμί)
- 100 ml γάλα φρέσκο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 2 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
- 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα (σκόνη)
- 1/2 κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 3/4 φλ. τσαγιού μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο
- 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα (Για την κρέμα καραμέλας)
- 1 κ.σ. νερό (Για την κρέμα καραμέλας)
- 3 κ.σ. ζάχαρη (Για την κρέμα καραμέλας)
- άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
- ελάχιστο λιωμένο βούτυρο (ή μαργαρίνη) για τη φόρμα ή το ταψί
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή σταρένιο σκληρό, για ψωμί)
- 100 ml γάλα φρέσκο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 2 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
- 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα (σκόνη)
- 1/2 κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη