PT1H30M1 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h7b/h63/8920648810526.jpg?buildNumber=150 γρ. ζαχαρούχο γάλα (Για την κρέμα καραμέλας)1 κ.σ. νερό (Για την κρέμα καραμέλας)3 κ.σ. ζάχαρη (Για την κρέμα καραμέλας)άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμαελάχιστο λιωμένο βούτυρο (ή μαργαρίνη) για τη φόρμα ή το ταψί1/2 κ.γ. αλάτι1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή σταρένιο σκληρό, για ψωμί)100 ml γάλα φρέσκο50 ml ελαιόλαδο2 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα (σκόνη)1/2 κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη3/4 φλ. τσαγιού μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο