Νεροµπούρεκο µε χυλοπίτες και λευκά τυριά
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 300 g. φαρδιές χυλοπίτες Μετσόβου
- 3 αβγά
- 200 ml γάλα
- 2 κ. σ. γιαούρτι
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. κοφτή αλάτι
- 150 g. ανθότυρο Κρήτης, θρυμματισμένο
- 150 g. φέτα Καλαβρύτων, θρυμματισμένη
- 6 φύλλα κρούστας
- 300 g. φαρδιές χυλοπίτες Μετσόβου
- 3 αβγά
- 200 ml γάλα
- 2 κ. σ. γιαούρτι
- 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. κοφτή αλάτι
- 150 g. ανθότυρο Κρήτης, θρυμματισμένο
- 150 g. φέτα Καλαβρύτων, θρυμματισμένη
- 6 φύλλα κρούστας