Πέστο με μαϊντανό και ρόκα
από Σιμόνη Καφίρη
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1,5 φλιτζάνια ρόκα
- 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι πεκορίνο
- πιπέρι
- 1 φλιτζάνι περίπου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064331
7088478
7064307
7064239
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Πολτοποιείτε όλα μαζί τα υλικά (εκτός από το ελαιόλαδο) στο μπλέντερ ή σε παραδοσιακό γουδί με γουδοχέρι. Όσο τα χτυπάτε ρίχνετε το ελαιόλαδο λίγο λίγο, σαν κλωστή, μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν πηχτή αλοιφή .Μεταφέρετε το πέστο σε αποστειρωμένα βάζα. Διατηρείται στο ψυγείο έως 3 εβδομάδες.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Άλλο
Όλες οι εποχές
Συνοδευτικά
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064331
7088478
7064307
7064239
Για δες 4 ακόμη προϊόντα