Ρολά με χειροποίητο φύλλο γεμιστά με καρότα και αρωματικά χόρτα
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή σκληρό, για πίτες και ψωμί (Για τη ζύμη)
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη ζύμη)
- 1 σφηνάκι ούζο (Για τη ζύμη)
- 2 κ. γ. αλάτι (Για τη ζύμη)
- 1 νεροπότηρο χλιαρό νερό (Για τη ζύμη)
- λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων (Για τη ζύμη)
- 3 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα και τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη (Για τη γέμιση)
- 1/2 κιλό λάπαθα, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι μυρώνια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
- 3/4 φλ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
- αλάτι (Για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)
- λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο (Για τη γέμιση)
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή σκληρό, για πίτες και ψωμί (Για τη ζύμη)
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τη ζύμη)
- 1 σφηνάκι ούζο (Για τη ζύμη)
- 2 κ. γ. αλάτι (Για τη ζύμη)
- 1 νεροπότηρο χλιαρό νερό (Για τη ζύμη)
- λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων (Για τη ζύμη)
- 3 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα και τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη (Για τη γέμιση)
- 1/2 κιλό λάπαθα, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι μυρώνια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι καυκαλήθρες, ψιλοκομμένες (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (Για τη γέμιση)
- 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος (Για τη γέμιση)
- 3/4 φλ. ελαιόλαδο (Για τη γέμιση)
- αλάτι (Για τη γέμιση)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τη γέμιση)